Aantal personen: 4
15 minuten.
3 kopjes
Kotomisi Rijst
1/2 Madam Jeanette peper
Faja Lobi Masoesa-Alesie (roerbakmix)
eventueel: 3 theelepels Exotimex Knoflook
1 theelepel tomatenpuree
1/2 stengel prei
1/2 rode paprika
7 eetlepels olie
zout
2 takken selderij
1/2 ui
Olie verhitten, ui, eventueel knoflook, en peper hierin lichtbruin
fruiten; daarna prei en paprika toevoegen en enkele minuten roerbakken.
Vervolgens 5 eetlepels Masoesa-Alesie (roerbakmix), selderij en de
tomatenpuree hieraan toevoegen en enkele minuten roerbakken. De rijst
volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking koken en hieraan toevoegen;
het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.
Eventueel zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met Tahoe met Broccoli, Gebakken Banaan, Zuurgoed.
Variatietip: Serveer Masoesa-Javaans ook eens met Kip-Rollade.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |